Skip to content

Beauty Studio Amina

Budite među prvima i unajmite svoj prostor u sklopu novouređenog Beauty Studio Amina te postanite dio našeg tima! Budite sam svoj šef/ ica uz puno povoljniji aranžman nego da unajmljujete cijeli salon! Osim toga, veliki je bonus i podsticaj što imate mogućnosti raditi uz vrhunske profesionalce na području ljepote i zdravlja i imati mogućnost djeljenja kreativnih ideja i izazova! Cijena unajmljivanja prostora/ stolice je po dogovoru!

Beauty Studio Amina opremljena je moderno i luksuzno. Prostor je klimatiziran i ima besplatan wifi i TV. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Supernove Zagreb Garden Mall-a, uz mogućnost beslatnog parkiranja kao i blizine tramvaja i autobusa, te kao SUPER BONUS- mogućnost korištenja teretane, wellness centra i iznajmljivanje soba i apartmana.

Beauty Studio Amina nudi mogućnost iznajmljivanja stolice/ prostora za :

  • Frizere
  • Kozmetičare
  • Manikere
  • Pedikere
  • Masere
  • Wellness terapeute ( anticelulitne, sportske i aromamasaže, body wrapping itd.)
  • Makeup artiste/ vizažiste ( za vjenčanja, rođendane, krstitke itd.)
  • Stručnjake za oblikovanje obrva koncem / threading obrva

Naš tim u ponudi ima i različite edukacije vezane uz ljepotu i zdravlje!
Kontaktirajte nas za dodatne informacije, dostupni smo odmah!
Radujemo se novim članovima naše obitelji!

S poštovanjem,

Vaš tim

Beauty Studio AminaBeauty Studio Amina!

tretmani lica

Njega lica

Njegovana koža preduvjet je njezina zdravlja i ljepote, ali i vašeg samopouzdanja. U širokoj lepezi naših usluga odaberite najučinkovitije tretmane koji će vašem licu vratiti sjaj i mladolikost.

Njega tijela

Naime, današnji način života nameće nam potrebu za tretmanima koji pružaju osjećaj ugode, opuštanja i zadovoljstva. Tretmani tijela učinkovito uklanjaju celulit, smanjuju obujam i zatežu kožu.

Njega ruku i stopala

Njega ruku i stopala

Ruke su izuzetno bitne u svakodnevnoj komunikaciji i način na koji se brinemo o njima često je odraz brige prema cijelom tijelu. Lijepe i njegovane ruke puno govore o Vašoj osobnosti.

Masaže

Masaže

Suvremena medicina definira masažu kao metodu fizikalne terapije kojom, pomoću niza sustavnih pokreta na površini tijela, manipuliramo tjelesnim tkivima, a koja se izvodi u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav.

Manikura i pedikura

Manikura i pedikura

Kada govorimo o manikuri i pedikuri, najočitiji je razlog položaj tijela u kojem se oba događaju - svi znaju da je za vaše ruke manikura, a pedikura je za vaše noge. Osim toga postoje mnoge zajedničke manikure i pedikure.

Edukacija

Edukacije

Uz praktični rad, sjajne edukatore i intenzivan program, u kratkom vremenu otvorite cijeli svijet profesionalnih mogućnosti. Redovito pratimo trendove u Hrvatskoj, ali i svijetu. Naše edukacije pripremaju vas za tržište rada u svijetu ljepote, njege i zdravlja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Skype
Email
Call Now Button